Arculat

Cégünk 1994-től foglalkozik generál kivitelezéssel. Eddig elvégzett referencia munkáink között található.

Generál kivitelezés

Generál kivitelezés egy építőipari fogalom.
A generál kivitelezéskor az építtető megbízza a kivitelezőt az építés vagy felújítással. Ilyenkor a megbízónak semmilyen dolga sincs a munkálatokkal. csak a kivitelező vezetőjével tartja a kapcsolatot. A generál kivitelező feladata az építés vagy felújítás, zökkenőmentes lebonyolítása. A építőanyag ellátása, munkafolyamatok megszervezése és a minőségi követelmények betartatása. Az építés vagy felújítás befejeztével a generál kivitelező garanciával tartozik a megbízó felé. Így a garanciális problémánál nem kell keresgetni a felelőst és munkáscsoportokat, hanem a kivitelező felelőssége a hiba kijavítása.

Generál kivitelezés előnyei
Megbízónak nincsen semmilyen gondja az építkezéssel.
Minőségi probléma esetén van kihez, forduljon.

Szerződésben foglalt építőanyagár és munkadíj fix, áremelkedés esetén nem terheli a megbízót.

Műszaki tartalom:

Földmunka
A teherhordó főfalak alatt 80 cm mély, 40 cm széles, a kémények alatt a pillér külméretét körben 10 cm-rel meghaladóan alapárok ill. munkagödör készül.

Alapozás
C10-24 KK minőségű transzportbetonból készül.

Lábazati fal
30 cm-es zsalukőből készül C16-24 KK betonból kiöntve vasalással ellátva, 2 sor magassággal.

Feltöltés
A lábazati falak között feltöltés készül. A feltöltés felső 10 cm vtg rétege kavics, a többi föld töltőanyagból. A feltöltést rétegesen döngölővel tömörített.

Fogadószint beton
A lábazati falakra felülően 10 cm vtg C12-16/KK transzportbetonból, Ø5 mm 15/15 cm osztású síkháló vasalással betonréteg készül.

Favédelem                                    
Felhasználás előtt a méretre vágott fa szerkezeti anyagot egyenkénti áztatással vagy permetezéssel rovar és gomba mentesítjük. A vegyszer égéskésleltetőt is tartalmaz.

Talajpára elleni szigetelés
A vázszerkezet alatt a betonrétegre ragasztott 3 mm vtg bitumenes nehézlemez talajpára elleni szigetelés készül.

Külső falak
Az épület külső falai IsoteQ® PLUSZ Falazóelemből készül, a külső oldalon dryvit vékonyvakolattal.

Belső válaszfalak
100 mm-es pht. ill. ytong válaszfal készül.

Fa Födém vagy Vasbeton Födém
50 cm tengelytávval beépített 5/20 cm méretű fa födémgerendázattal, felső felületén egy réteg szegezéssel rögzített deszka (vtg 2,4 cm) borítással. A födémgerendák a koszorúhoz Ø12 átmenő csavarral rögzítve.
1. Opció: “E” gerendák közti EB 60/19 beton béléstestek 4.2 mm vtg síkhálóval vasalt fel betonnal. A födém alsó síkja vakolt, meszelt.
 

Fedélszék
Hagyományos fa fedélszék (nyeregtető) készül 5/15 cm fenyő pallóból.

Gépészeti alapvezetékek
Elhelyezésre kerülnek a szennyvíz elvezető alagcsövei ill. a használati víz vezetéke.

Bádogos munkák
Az épületen horganyzott lemezből félkör keresztmetszetű ereszcsatorna készül. A vápák ill. a kéményszegély horganyzott fémlemezből készül.

Héjalás

Ellenléccel rögzített Tetőfóliával, 30/50 mm Bramac tetőléccel lécezett felületre Bramac tetőcseréppel fedve.

Villanyszerelés
A villanyszerelés vésett horonyban ill. válaszfalak estén vázban vezetett védőcsövek beépítése. Az alapár helyiségenként 1-2 db villanykapcsolót, 4 db konnektort,1-2 db lámpakiállást, és 50 m2-ként 1 telefon és TV csatlakozási hely kiépítését (bekötés nélkül) tartalmazza.

Talajpára elleni szigetelés
A teljes felületen a betonrétegre kellősítés majd ragasztott 3 mm vtg bitumenes nehézlemez szigetelés készül.

Fűtés alapszerelés
Az aljzatban műanyag védőcsőben vezetett többrétegű fűtéscsővel szerelve. A vezetékek radiátor helyénél ill. a hő elosztónál az aljzat fölé vezetve.

Használati víz
Felhasználási helyekhez az aljzatban ill. a vázban többrétegű vízcsővel, műanyag védőcsőben vezetve.

Aljzatbeton
Az épületben 6 cm vastag lépésálló expandált polisztirolhab 6 cm vastag C12-16/KK minőségű aljzatbeton készül, léccel lehúzva.

Külső nyílászárók
Hőszigetelt üvegezésű (k=1.0 W/m2K) műanyag kb: 15db hangszigetelésű nyílászárók, ötpontos zárral szerelt műanyag szerkezetű bejárati ajtóval, fém rögzítőkkel szerelve, hézagok PUR habban tömítve. A külső könyöklők műanyag előre gyártott elemekből kialakítva.

Ereszdeszkázás
Fenyő lambériából rejtett szegezéssel készül.

Hőszigetelés
födémben 20 cm üveggyapottal, PE fóliával.

Belső nyílászárók
A belső nyílászárók Masonit dekor fóliás utólag beépíthető tele ajtók.

Gipszkartonozás
Az oldalfalakon és a mennyezeten 1 réteg 12,5 mm vastag gipszkarton lemez burkolat készül. A fürdőszobában impregnált gipszkartont, a lakáson belüli kéményrész vakolt.

Felületképzések
Az oldalfalakon és a mennyezeten 1 réteg 12,5 mm vastag gipszkarton lemez burkolat készül.

Burkolás
A szobákban és a nappaliban laminált parketta, a többi helyiségben mázas kerámia padlólappal, a fürdőszobában plafonig csempézve. Valamennyi burkolóanyag 3000.- Ft/m2 bruttó egységárral, hálós lerakással számolva. Lábazat hidegburkolatú helyiségekben a burkolólapból vágott 8 cm magas lappal, a meleg padlós helyiségekben fenyő szegőléccel. A burkolás mintázatos kialakítást nem tartalmaz.

Festés
A látszó fa szerkezetek selyemfényű vastaglazúrral festettek. A gipszkarton felületre fehér színű beltéri diszperziós festés készül (színes festés esetén színfelár kerül felszámolásra).

Szerelvényezés
Villanyszerelési szerelvények, csaptelepek, szanite rárúk, radiátorok, gázkazán elhelyezése. Az árban szereplő fürdőszobai felszereltség: 170/70 cm fehér akrilkád (55 000,- Ft), Alföldi 63 cm-s fehér mosdókagyló (25 000,- Ft), Alföldi fehér hátsó kiömlésű WC fehér felső tartállyal (25 000,- Ft), króm színű kádtöltő (18 000,- Ft) és mosdó csaptelep (15 000,-). A kazán kondenzációs gázkazán (350 000,- Ft), a radiátorok fehér színû Dunaferr gyártmányok. Az elektromos szerelvények Legrand Star típusúak

Építési munkálataihoz az árajánlatot díjmentesen elkészítjük Önnek!

 

Kapcsolat

Elérhetőségeink

  • Székhely: 2615 Csővár, Madách u. 1
  • Telephely: 2600 Vác, Mályva utca 3.
  • Telefonszám: 06 20 9427 291